Otra educación YA es posible


  • Cursos y talleres
  • | Libre/Viva

Presencial

Natura i Vida: Formació amb Katia Hueso i Anna Farré

20/04/24 - 20/04/24

Añadir a mi calendario

-

La Ginesta espai de Criança i Educació Viva organitza la II Jornada de Formació "Natura i Vida".

Després de l’èxit de la primera edició, amb aforament complet, on vam comptar amb la presència de Heike Freire i Jordi Mateu, hem preparat una segona edició amb alguns canvis fruit de les inquietuds que els assistents ens van/vau traslladar, entre els quals destaca un enfocament més pràctic de les sessions, pensant en que puguin ser aplicades al dia a dia de l’educació.

En aquesta ocasió reunim a dues grans professionals que ocuparan el gruix de la jornada:
Katia Hueso: Tot un referent a nivell nacional. És mare, biòloga i doctora en Societat i Cultura, cofundadora de la primera escola infantil moderna a la natura a Espanya i autora de quatre llibres. La Katia dirigirà un taller de 4h sobre educació a la natura. Cobrirà la franja de 3 a 12 anys.
Anna Farré Bravo: Educadora social, formada en pedagogia Pikler, i en Teràpia familiar sistèmica, ens parlarà sobre recursos pràctics pel joc a la primera infància. Cobrirà la franja de 0 a 3 anys.

La Jornada tindrà lloc el proper 20 d’abril del 2024 (de 9h a 17h) i va dirigida a professionals de la docència, pedagogia, treball social, direcció de centres escolars, mares i pares i a totes aquelles persones interessades en la infància i la natura.
ORGANIZA

La Ginesta

LUGAR

  • Finca rústica entre Cambrils i Vila-Seca (a 5min en cotxe de Vilafortuny)
  • Vila-Seca (Tarragona) 


¿Problemas para ver el mapa?

Para poder visualizarlo, actualiza tu configuración de cookies y recarga la página